Projecten voor de gemeente Rijswijk

CEO heeft in oktober 2015 de opdracht van stichting Welzijn Rijswijk aanvaart om een tweetal project te coördineren. Beide projecten hebben een tijdsduur van anderhalf jaar.

Project `Eenzaamheidsbestrijding`

Eenzaamheidsbestrijding staat tegenwoordig hoog op de politieke agenda. CEO is, na het organiseren van een conferentie op 1 maart en 3 pop-ups van Resto VanHarte, samen met een denktank van wijze mensen bezig met het vinden van een antwoord op dit maatschappelijke vraagstuk. Voor de doelgroep jonge gezinnen gaan we starten met een laagdrempelige inloopochtend. Contactpersoon is Hanni van Waasdijk

 

Project ontwikkeling en implementatie VrijwilligersacademieRijswijk

Op 8 maart is door wethouder Bjorn Lugthart de website van de Vrijwilligersacademie Rijswijk gelanceerd. Op de website zijn –gratis- workshops, trainingen en cursussen te vinden die door alle vrijwilligers wonend en/of werkend in de gemeente Rijswijk te volgen zijn.

Of het nu gaat om een korte workshop “rolstoelrijden” of een gespecialiseerde financiële training voor b.v. penningmeesters van sportverenigingen is, alles is te vinden op de website www.vrijwlligersacademierijswijk.nl

Zit de gewenste cursus niet in het aanbod dan kan op aanvraag een aangepaste cursus worden gemaakt. Ook in-company/groepstrainingen zijn mogelijk. Contactpersoon is John Mahboeb.